Je to bezpečné?

Kategorie
 
 
 
 
 

Je to bezpečné?

SCD probiotická technologie je nejen bezpečná, to by bylo velmi slabé kritérium. Naše technologie je doslova zdraví a žití prospěšná. Je filosofií a základním cílem tak naší firmy i našich dodavatelů, že výrobky s logem SCD musí člověka a prostředí ozdravit, nejen nepoškodit!

Všechny přípravky splňují nejpřísnější bezpečnostní a hygienické normy v zemích, kde byly vyrobeny - USA, Maďarsko a Polsko. Všechny přípravky jsou registrovány a povoleny v EU.

Naše produkty neobsahují žádné chemikálie, konzervanty, "éčka", geneticky modifikované kultury ani umělé enzymy.

Nejjednodušší by se dal výrobní proces vysvětlit na příkladu výroby kefíru nebo kysaného zelí. Jde o přirozený fermentační proces - mléčné kvašení. Zdroj cukru fermentuje - čili kvasí za působení probiotických kultur SCD. Velmi rychle klesá pH produkcí kyseliny mléčné. Ta produkt konzervuje, čili není potřeba dodávat další konzervanty.

Naše společnost zároveň nejen čestně, ale také hrdě vyjmenovává všechny kultury mikroorganismů, které používá. Naše přípravky momentálně nemají rovnocennou konkurenci, co se obsahu probiotických kultur týká.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze